David Silva lipsește o lună după meciul cu Newcastle. cu accidentarea



031 октября 2014

David Silva lipsește o lună după meciul cu Newcastle. **VIDEO** cu accidentarea

Veștile proaste se înmulțesc pentru Manchester City. Campioana Angliei traversează o perioadă slabă, fără victorie de trei partide, în tot atâtea competiții.

După egalul cu CSKA Moscova din UCL (2-2 VIDEO AICI), care a diminuat șansele de calificare în primăvara europeană, a venit înfrângerea din Premier League cu West Ham (1-2) și eliminarea din Cupa Ligii (0-2 cu Newcastle VIDEO AICI).

"Cetățenii" vor juca în etapa viitoare, pe teren propriu, împotriva lui Manchester United, însă nu se vor putea baza pe David Silva. Titular indiscutabil în formația lui Pellegrini, ibericul s-a accidentat la genunchi în meciul de miercuri, cu Newcastle, încă din minutul 4.

După un duel cu Taylor, Silva a acuzat dureri mari, a continuat totuși partida până în minutul 9, însă atunci s-a prăbușit la pământ. A fost imediat schimbat cu Nasri, iar investigațiile medicilor nu au adus vești îmbucurătoare.

Mijlocașul spaniol de 28 de ani va sta în afara gazonului pentru o lună de zile, timp în care Manchester City va juca împotriva unor adversari redutabili, precum: Manchester United, Bayern Munchen sau Southampton.

"David este un jucător extrem de important pentru noi, dar avem un lot puternic și voi găsi soluția să îl înlocuiesc.", a declarat antrenorul deținătoarei titlului din Anglia. 

VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI DAVID SILVA:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑