Scandal in jurul logo-ului Campionatului Mondial 2018. Ucrainenii, suparati foc pe FIFA: A fost inclusa pe harta rusa si Crimeea



031 октября 2014

Scandal in jurul logo-ului Campionatului Mondial din 2018. Ucrainenii s-au suparat foc pe FIFA pentru ca in clipul cu prezentare a emblemei turneului pe harta Rusiei a fost inclusa si Crimeea. Pe o retea de socializare reprezentantii Serviciului ucrainean de Securitate a cerut Federatiei de Fotbal de la Kiev sa reactioneze imediat la clip.

 

Oficialii ucraineni i-au indemnat pe sefii federatiei sportive si juristii din tara lor sa protesteze si sa dea in judecata FIFA. La cateva ore dupa acest mesaj, Forul International si-a cerut scuze. Clipul de prezentare a logo-ului a fost sters de pe youtube si inlocuit cu unul redactat, fara cele 2 secunde, in care Crimeea apare pe harta Rusiei.Gazda mondialului din 2018, Rusia a prezentat emblema turneului intr-o emisiune televizata, in spatiu, dar si intr-o grafica 3D pe fatada teatrului Bolshoi. Logo-ul reprezinta trofeul, in culorile rosu si albastru, inspirate din drapelul rus.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: logo, scandal, rusia,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑