Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu au urcat pe podium la turneul Grand Slam de la Abu Dhabi!



031 октября 2014

 

**VIDEO** Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu au urcat pe podium la turneul Grand Slam de la Abu Dhabi!

Sportivele române Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu au ocupat locuri pe podium, vineri, la turneul de judo IJF Grand Slam de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite)!

Chiţu (cat. 52 kg), vicecampioană mondială anul acesta la Celiabinsk şi câştigătoare a Grand Prix-ului de la Taşkent, a fost învinsă în finală de kosovara Majlinda Kelmendi (waza ari) şi a ocupat locul secund în clasamentul final. Andreea Chiţu trecuse în optimi de Aleksandra Starkova (Ucraina), în sferturi a dispus de chinezoaica Yingnan Ma, iar în semifinale a învins-o pe rusoaica Natalia Kuziutina.

Corina Căprioriu (cat. 57 kg), vicecampioana olimpică de la Londra, victorioasă anul acesta la la Grand Prix-ul de la Taşkent, a ocupat locul al treilea la Abu Dhabi, graţie victoriei prin ippon în meciul pentru bronz cu sportiva canadiană Catherine Beauchemin-Pinard.

Căprioriu trecuse în primul tur de olandeza Sanne Verhagen, în sferturi a eliminat-o pe italianca Giulia Quintavalle, dar a pierdut semifinala cu franţuzoaica Laetitia Blot.

La categoria 48 kg, Violeta Dumitru a fost aproape de medalia de bronz, dar în cele din urmă a ocupat locul al cincilea, fiind învinsă în meciul decisiv de Kim Sol Mi (Coreea de Nord). Dumitru a învins-o în primul tur pe rusoaica Alesia Kuzneţova, dar a cedat în sferturi în lupta cu Taciana Lima (Guineea-Bissau). În recalificări, Violeta a învins-o pe chinezoaica Yahong Jiang, înainte de a fi învinsă de Kim.

Tot la categoria 48 kg, Monica Ungureanu, victorioasă anul acesta în Grand Prix-ul de la Zagreb, a dispus în primul tur de Patricia Morand (I. Mauritius), iar apoi a fost învinsă de Julia Figueroa (Spania).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑