Arsene Wenger şi John Terry vor fi auziţi în staţiile de metrou din Londra DETALII



031 октября 2014

 

Pe 11 noiembrie 2014, Arsene Wenger, antrenorul echipei Arsenal Londra, şi John Terry, căpitanul echipei Chelsea Londra, vor fi auziţi în staţiile de metrou din capitala Angliei. Cei doi vor anunţa, în locul vocii înregistrate şi difuzate de obicei, staţiile care urmează, dar şi când se deschid şi se închid uşile în vagoane.

Wenger şi Terry îşi arată astfel sprijinul faţă de sărbătoarea naţională "Poppy Day", care onorează memoria eroilor Primului Război Mondial.

"Evident, este un gest plăcut inimii mele. Cunosc oameni care din păcate și-au pierdut viața. Deci, este o cauză nobilă, o susţin sută la sută", a spus o persoană.

"Băieţii şi-au dat viața pentru noi, aşa ca este un lucru frumos ca cineva să spună chestii de acest gen".

Terry nu este singurul fotbalist din Premier League care şi-a împrumutat vocea pentru metroul londonez. Scott Parker, Joey Barton, Rob Green şi Rob Davies mai fac parte din lista celebrităţilor care vor anunţa următoarea staţie pe 11 noiembrie.

De asemenea, în timpul Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra, organizatorii au hotărât ca staţiile de metrou să poarte numele unor mari sportivi, pe toată durata competiţiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑