Argăseală a văzut derby-ul cu Dinamo din spital: "Am dovedit că suntem cea mai bună echipă!"



031 октября 2014

 

**VIDEO** Argăseală a văzut derby-ul cu Dinamo din spital:

Steaua a câștigat fără mari emoții marele derby împotriva lui Dinamo, scor 3-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI), însă președintele roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală, nu a putut urmări meciul de pe stadion.

Oficialul campioanei României este internat în spital, după ce și-a rupt recent tendonul. Chiar și așa, Argăseală a trăit derby-ul de pe Arena Națională cu sufletul la gură.

"Mi s-a rupt tendonul atunci când am alergat. Sunt cu calculatoarele în rezervă, am caietele cu mine, sper să rezolv ce am de făcut până marți.

Sâmbătă mă voi externa și atunci o să aflu dacă pot face deplasarea în Portugalia (n.n. pentru meciul cu Rio Ave, din UEFA Europa League), după ce vorbesc și cu medicul.

A fost un meci frumos, dar faptul că am câștigat dovedește faptul că suntem cea mai bună echipă din campionat. Înfrângerea de la Târgu Mureș nu este un lucru de negativ, s-a văzut cum am pierdut acel joc.

Dinamo a avut ocazii, jocul a fost mai palpitant, dar Steaua a fost echipa mai matură. Eram convins că meciul va fi foarte disputat", a spus Argăseală la Digi Sport Special.

Președintele Stelei a vorbit și despre problemele de lot ale roș-albaștrilor. Argăseală spune că problemele lui Raul Rusescu sunt foarte serioase, după accidentarea atacantului de la Târgu Mureș.

"Rusescu este foarte grav, îi este teamă de operația de marți, nu știa când se va reface. Era într-o formă destul de bună, e o pierdere și pentru echipa națională. Lato (n.n. Iasmin Latovlevici) probabil că va reveni săptămâna viitoare, acuză încă dureri, deși la RMN nu s-a descoperit absolut nimic".

Valeriu Argăseală este convins că Steaua își va păstra toți jucătorii importanți. "Szukala mi-a spus că indiferent de rezultatul discuțiilor noastre, va fi același jucător până la ultimul meci. Cred că toți vor semna contractele pentru prelungire".

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑