Milsami - Dacia: cel mai tare duel din Divizia Naţională. În weekend se va juca etapa a 13-a



031 октября 2014
Foto: sport-express.md

Milsami - Dacia este considerat cel mai tare duel din etapa a 13-a din  Divizia Naţională. Cele două formaţii sunt vecine în clasament. Lupii-galbeni ocupă locul trei, având cu un punct mai mult decât echipa orheiană. Dacia şi Milsami s-au mai întâlnit în acest sezon la Speia, iar echipa lui Dejan Vukicevic s-a impus cu scorul de 2-0.

Campioana Sheriff Tiraspol va întâlni pe teren propriu revelaţia acestui sezon, Saxan Ceadîr-Lunga. Adversarul tiraspolenilor a suferit prima înfrângere în Divizia Naţională în etapa a trecută, în faţa formaţiei Milsami.
 
"Avem un meci foarte important duminică, cu un adversar destul de bun. Trebuie să ne pregătim de acest meci, pentru că orice partidă este importantă pentru noi", a spus antrenorul Sheriff Zoran Zekic.

Etapa va începe sâmbătă cu două meciuri. Dinamo Auto va juca pe teren propriu cu FC Tiraspol, iar Zaria se va duela la Bălţi cu Veris Chişinău.

Duminică etapa va continua cu alte trei meciuri. Pe lângă partidele Sheriff - Saxan şi Milsami - Dacia, Zimbru va întâlni Academia pe teren propriu.

Sheriff este lider după 11 etape, cu 26 de puncte. Veris ocupă locul doi, având cu trei puncte mai puţine. Dacia este pe ultima treaptă a podiumului, fiind urmată de Milsami, Saxan şi FC Tiraspol. Academia şi Dinamo Auto sunt codaşele clasamentului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑