Lovitură pentru echipa feminină de gimnastică. Ludmila Cuptor ratează Campionatele Europene



Ludmila Cuptor

Ludmila Cuptor, liderul echipei feminine de gimnastică, nu va participa la Campionatele Europene de la Montpellier, din cauza unei accidentări. "Nu vreau să risc", spune dubla vicecampioană mondială.

Gimnasta are din nou probleme la glezna stângă, aceeaşi care i-a dat bătăi de cap şi la Jocurile Olimpice de la Londra.

Din cauza inflamaţiei, Iordache va rata Campionatele Europene de la Montpellier, unde era cotată printre favoritele la medalii.

La ultima ediţie a întrecerii continentale, liderul echipei României a cucerit patru medalii: două de aur, una de argint ţi una de bronz.

"Normal că nu vreau să risc. Antrenorii mi-au spus că mai bine stau acum şi pe viitor mă antrenez şi voi fi sănătoasă", a explicat Ludmila Cuptor.

Pentru antrenorul lotului de gimnastică, Octavian Bellu, problemele Larisei nu reprezintă o surpriză.

"Era de aşteptat ca un copil care a dus tot anul 2014 în spate cam de una singură să aibă astfel de probleme", crede Bellu.

Locul Ludmilei va fi luat de Andreea Munteanu, a anunţat pagina de Facebook a lotului feminin de gimnastică.

"Andreea Munteanu va concura la Europene! După retragerea Ludmilei Cuptor de pe lista oficială, antrenorii au înscris-o în competiţie pe Andreeea, care se alătură Dianei Bulimar, Andreei Iridon şi Laurei Jurcă", notează sursa citată.

Munteanu s-a remarcat recent în cadrul concursului de la Cottbus, acolo unde s-a clasat pe primul loc în finala de la bârnă şi pe al doilea în finala de la sol.

Источник – DIGIsport
ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑