HCM Baia Mare - HC Zalău03 августа 2013

HCM Baia Mare s-a calificat în finala turneului dotat cu "Trofeul Maramureşului", competiţie transmisă în direct la Digi Sport.

Finala, care va fi sâmbătă, 3 august, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 15:00, va fi precedată de la ora 14:25 de emisiunea "Săptămâna de handbal", la care invitat va fi preşedintele forului român de specialitate, Cristian Gaţu.

HCM Baia Mare - Debreceni VSC 27-21

Handbalistele antrenate de Costică Buceschi au câştigat duelul cu Debreceni, după ce în primul meci al zilei trecuseră şi de U Jolidon Cluj. Baia Mare a preluat rapid controlul meciului şi s-a distanţat pe tabelă, 15-8. Unguroaicele au revenit în repriza secundă, când s-au apropiat la numai două goluri.

Vicecampioana României a câştigat până la urmă cu 27-21 şi o va întâlni în ultimul act pe HC Zalău.

 

HC Zalău - Iuventa Michalovce 35-29

Zalăul lui Gheorghe Tadici merge ceas la Trofeul Maramuresului, transmis în direct la Digi Sport.

După ce în primul meci al zilei au învins pe SCM Craiova, ardelencele au trecut şi de campioana Slovaciei, Iuventa Michalovce. HC Zalău a intrat mai greu în meci şi i-a permis adversarei să se distanţeze pe tabelă, 3-6. Nu însă pentru mult timp. După ce au egalat la 10, fetele lui Gheorghe Tadici nu au mai cedat iniţiativa până la final, când s-au impus cu 35-29. Carmina Bădiţă a fost cea mai bună jucătoare a Zalăului, cu 11 goluri.

Revenită pe teren după o pauză de un an, Georgiana Ciuciulete vrea să le ducă pe ardelence pe podiumul Ligii Naţionale. Sezonul trecut, echipa lui Gheorghe Tadici a terminat campionatul pe locul 4.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.mdCамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑