Corona Brașov vrea titlul



09 июля 2013

Rămasă fără Oltchim şi armata sa de vedete, Liga Naţională de Handbal Feminin are mai multe pretendente la titlu. Corona Braşov nu face excepţie şi, cu o nouă conducere, şi-a depus candidatura la primul loc.

Handbalistele de la Corona Braşov s-au reunit sub comanda unei noi conduceri - Aurelian Roşca a fost adus în locul Marianei Târcă pe banca echipei. Obiectivul Coronei în Liga Nationala e o clasare în primele trei locuri, la care se adaugă finala Cupei şi o participare cât mai lungă în Cupa Cupelor.

Aurelian Roşca, antrenor la Corona Braşov, speră la un sezon de succes alături de handbalistele sale: "E o provocare, ne dorim un an bun, să ne realizăm obiectivele. Avem un lot bun de jucătoare"

Campioana ultimelor 7 ediţii din Liga Naţională, Oltchim, s-a transformat în HC Oltenia şi s-a despărţit de toate vedetele echipei. În condiţiile acestea, handbalistele de la Braşov şi-au depus candidatura în lupta pentru campionat. 

"Vor fi trei-patru echipe care se vor bate pe primele locuri și campionatul va fi mult mai disputat din acest sezon", spuneCamelia Balint, care a fost completată de colega Adriana Țăcălie:"Ne dorim să fim cât mai sus, să facem un an bun, să dăm tot ce avem mai bun și vedem la sfârșit"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑