Oltchim s-a desființat



023 июля 2013

Handbalul renaşte la Râmnicu Vâlcea, acolo unde s-a creat o nouă echipă după desfiinţarea Oltchimului.

Noul club, HCM Râmnicu Vâlcea, şi-a început treaba cu zece jucătoare tinere, dar sunt şi câteva cu experienţă, gata să readucă Vâlcea in prim-planul handbalului românesc. Pare însă greu de crezut că noua echipă de la Vâlcea va reuși măcar să evite retrogradarea în acest sezon.

"Noi am luat-o de la zero, exact de atunci de când începi să aduni jucătoare, să-ți formezi echipa, iar munca nu este deloc ușoară. Și pentru mine a fost acum o primă experiență de acest gen", a spus antrenoarea Maria Torok Duca.

Una dintre jucătoarele noii echipe, Amelia Busuioceanu, are încredere în noul proiect.

"Într-o echipă, după părerea mea, nu trebuie să ai numai vedete ca să faci treabă. Sunt fete tinere, care au un viitor în faț. E normal să ai și două-trei jucătoare cu experiență, ca să pleci cu dreptul în noul sezon", a spus interul-dreapta.

HCM Râmnicu Vâlcea îi va lua locul Oltchimului, iar până la începutul noului sezon încearcă să ajungă la nivelul celorlalte formații din primul eșalon.

"O să ne fie greu, mai ales că am început treaba cu întârziere, plus că celelalte echipe s-au întărit. Dar, tragem destul de tare și sperăm să facem treaba cât mai bine", a spus și Janina Luca.

Președintele celor de la HCM Râmnicu Vâlcea, Toma Pleșa, a spus care vor fi obiectivele acestei echipe.

"Obiectivele vor fi în funcție de lotul care se va contura la finalul perioadei de transferuri, dar ne dorim să ne clasăm undeva între locurile 5-7", a spus Pleșa.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑