Zimbru Chișinău: minus 11, plus 5



Zimbru a semnat cu Andronic, Samson, Sîrbu, Mirtshulava și Gabashvili! După ce s-a despărțit de nu mai puțin de 11 fotbaliști, Galben-verzii au semnat cu 5 jucători, printre ei se află și internaționalul moldovean, Gheorghe Andronic. În probe la Zimbru mai sunt Oleg Andronic și Igor Andronic. Galben-verzii au plecat într-un cantonament în Turcia, unde până la 12 februarie vor juca 4 amicale. Despre aceasta a anunțat site-ul oficial al clubului.

Gheorghe Andronic, în vârstă de 21 de ani, a jucat ultima dată la Degerfors IF, în liga a 2-a a Suediei, pentru care a bifat doar 7 partide în 2012.

Andronic a mai evoluat la IFK Värnamo din Suedia (25/1), HNK Gorica din Croația (2), Lokomotiva Zagreb (9), dar și Zimbru Chișinău.

Pentru Galben-verzi, acesta a jucat 23 de meciuri și a marcat 3 goluri.

Gheorghe Andronic a evoluat și pentru naționala de tineret a Moldovei, dar și pentru ce a de seniori, pentru care a bifat 2 partide și a marcat 1 gol.

Pe lângă Andronic, Zimbru a mai semnat cu atacantul, în vârstă de 24 de ani, Eugeniu Samson, ex-Victoria Bardar, fundașul, în vârstă de 25 de ani, Sergiu Sîrbu -ex-FC Costuleni, dar și cu georgienii, Bakar Mirtshulava, fundaș și Konstantin Gabashvili, atacant.

Un alt jucător al lui Zimbru, Radu Catan a revenit de la Ashdod, Israel, unde a fost în probe, dar nu a făcut deplasarea în Turcia, din cauza unei accidentări.

În această pauză de iarnă, Zimbru s-a despărțit de Iavorschi, Nikolaev, Marina, Bălașa, Korghalidze, Barakhoev, Derkach, Schushter, Molla, Sackey și Tumbasevic, dar și de antrenorul Oleg Fistican, care a fost demis.

Zimbru ocupă locul 7 în Divizia Națională.

Amicale internaționale
30 ianuarie, Zimbru - Khazar Lankaran (Azerbaidjan)
1 februarie, Zimbru - FK Aktobe (Kazahstan)
7 februarie, Zimbru - Rabotnički (Macedonia)
9 februarie, Zimbru - Slavia (Bulgaria)

Redactor: Sergiu Carauș
www.eurotv.md

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑