Dacia-2-Buiucani şi Zimbru-2 au remizat în Divizia A



Dacia-2-Buiucani şi Zimbru-2 au remizat 1-1 în uvertura etapei a 6-a din Divizia A. La golul marcat de Vitalie Zlatan, elevii lui Igor Negrescu au răspuns prin reuşita lui Batrudin Matsiev.

Juniorii celor mai galonate formaţii din capitală a momentului, au oferit o partidă spectaculoasă cu multe ocazii de poartă şi cu două goluri. Gazdele au început mai bine partida şi au ratat două ocazii de a deschide scorul deja în minutul 9. Mai întâi Roman Muntean nu l-a putut învinge pe Victor Buga, după care Nicolae Nemerenco a trecut pe lângă deschiderea scorului.

Ocaziile periculoase au curs la poarta lui Buga. În minutul 15 Eugen Cociuc a tras perfect din lovitură liberă, însă balonul a trecut de puţin pe lângă poarta zimbrilor. Până la puază deja a venit rândul celor de la Zimbru-2 să rateze două ocazii de a prelua conducerea pe tabela de marcaj. Alexandru Sîrbu a trimis mingea în bara lui Dorin Railean, după care şutul lui Sergiu Patic a fost respins în corner de goalkepeerul gazdelor.

Ambele goluri au fost marcate în partea a doua a meciului. Conrar cursului jocului Zimbru-2 a deschis scorul în minutul 69. Vitalie Zlatan a fost faulat în careu de Maksy Lapushenko, iar Ruslan Muntean a dictat penalty. Tot Zlatan a transformat lovitura de la 11 metri. Dacia-2-Buiucani a egalat în minutul 88. O combinaţie între Roman Muntean şi Batrudin Matsiev a fost finalizată de ultimul din câţiva metri.

După această remiză Dacia-2-Buiucani a adunat 7 puncte, în timp ce Zimbru a adunat deja 10 puncte.

Dacia-2-Buiucani - Zimbru-2 1-1 (0-0)

Goluri: Zlatan, 69 (pen) - 0-1, Matsiev, 88 - 1-1

Dacia-2-Buiucani: Railean, Jardan, Roşca, Modîrcă, Lapushenko (Yerchyk, 75), Apostol (Matsiev, 75), Jancov, Radu Muntean, Roman Muntean, Cociuc, Nemerenco (Bejan, 66)

Zimbru-2: Buga, Bogdan (Bortă, 80), Gridasov, Vlas, Golovco, Mihailiuc, Stepniashvili (Lungu, 46), Ciuntu, Pavalachi, Patic (Focşa, 62), Sîrbu (Zlatan, 65).

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑