Rezultatele etapei a 3-a din Divizia A



Dacia-2-Buiucani a suferit a treia înfrângere consecutivă în acest sezon de Divizia A. Elevii lui Igor Negrescu au cedat cu 0-1 în faţa celor de la Dinamo-Auto, deşi formaţia din capitală a arătat acel joc din sezonul trecut care i-a adus medaliile de bronz.

Gazdele au început vioi partidă, şi au arestat balonul încă din start. Formaţia din stânga Nistrului s-a apărat destul de compact, şi a încercat să muşte decisiv pe contre. O astfel de fază s-a întâmplat în minutul 20. Vasile Jardan incomodat de soare nu a reuşit să degajeze aşa cum trebuie balonul, de acest lucru a profitat experimentatul Roman Radcenco care a deschis scorul.

Dacia-2-Buiucani a revenit la cârma meciului, iar ocaziile au apărut la poarta fostului goalkeeper al naţionalei Moldovei - Eugen Hmaruc. Şuturile de la distanţă ale lui Vitalie Jancov i-au dat bătăi de cap lui Hmaruc, care a respins şi şutul lui Eugen Cociuc.

Dacii mici au luat cu asalt poarta celor de la Dinamo-Auto, iar ocaziile au apărut inevitabil. În minutul Adrian Apostol care a tras dintr-o poziţie favorabilă în braţele lui Eugen Hmaruc. Dinamo-Auto s-a apărat exact, şi graţie lui Hmaruc şi Radcenco pleacă cu toatele cele 3 puncte de la Chişinău.

Dacia-2-Buiucani - Dinamo-Auto 0-1 (0-1)

Gol: Radcenco, 20 - 0-1

Dacia-2-Buiucani: Cerga, Roşca, Apostol, Costin, Cociuc, Postoroncă (Jancov, 37), Nemerenco, Lapushenko, Jardan (Grancear, 86), Secrier (Bejan, 37), Modîrcă (Popescu, 73)

Dinamo-Auto: Hmaruc, Covalenco, Hoderean, Radcenco, Spînu (Bazarov, 84), Agafonov, Arabadji (Coval, 50), Postorotenco, Gheorghiţă (Horozov, 57), Focşa, Şveţ.

Iată rezultatele complete:

Olimpia-2 - Intersport-Aroma 2-2

Gagauziya - Veris 0-4

Zimbru - Real-Succes 5-0

FC Edineţ - Sheriff-2 0-3

FC Tighina - Maiak 2-1

Sfîntul Gheorghe - Locomotiva 1-0

Meciul Saxan - Victoria se va juca astăzi, 19 august, la Comrat de la ora 17:00.

În clasament conduce Veris cu 9 puncte. Formaţia din Drăgăneşti este urmată de Dinamo-Auto cu 7 puncte şi Sheriff-2 cu 6 puncte.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑