Chiseliov a acuzat FMF şi Veris, iar Carp l-a contrazis



Patronul Olimpiei Serghei Chiseliov a tunat și a fulgerat după partida din optimile Cupei Moldovei, Olimpia Bălți - Veris Drăgănești, scor 0-0, 3-4 la penaltyuri.

- Vreau să le transmit celor de la Veris, când dai 300 de dolari, fiți pregătiți că cineva va da mâine 500 de dolari şi veţi fi călcați în picioare. Veris este un proiect nou al FMF de sustragere de bani, cum a fost și Milsami, a declarat vicepreşedintele Olimpiei, Serghei Chiseliov.

- Cine vorbește despre așa cevasingur se ocupăcu astfel de lucruri. Lui Chiseliovnu îi face față, este rușine să vorbească așa prostii, a declarat de partea cealaltă pentru Euro TV, Vasile Carp, directorul tehnic al lui Veris.

Serghei Chiseliov, vicepreşedinte Olimpia:

- Vreau să le mulțumesc celor de la Veris și să le urez succes. Vreau să le transmit celor de la Veris, când dai 300 de dolari, fiți pregătiți că cineva va da mâine 500 de dolari și veți călcați în picioare. Bucuria în așa cazuri e de scurtă durată. Va trece repede când FMF-ului nu îi va fi convenabilă echipa voastră. Veris este un proiect nou al FMF de sustragere de bani. Anul trecut și acum 2 ani a fost Milsami, care a dat banii FMF-ul, acum este Veris. Pe ei îi duc în Divizia Națională. O să vedem, principalul să nu îi ducă în spital.

Serghei Chiseliov, vicepreședinte Olimpia:

- S-a văzut clar că Veris a venit la Bălți cu suportul FMF pentru a se califica în etapa următoare. Totul a început marți, 30 octombrie când numai cu 24 de ore înainte de meci, am primit o decizie de la 24 aprilie despre descalificarea jucătorilor noștri Adaramola și Ogada. Vreau să întreb FMF, de ce au fost descalificați fotbaliștii? Acolo este așa un punct, putem contesta decizia în timp de 7 zile. Cum putem contesta în 7 zile, dacă în 24 de ore trebuie să jucăm un meci.

Serghei Chiseliov, vicepreşedinte Olimpia:

- Această presiune a început înaintea partidei. Probabil am pierdut meritat, dar ce s-a întâmplat nu știu cum să numesc. Ce au făcut arbitrii... fotbaliștii noștri au fost accidentați. Așa fotbal nu se poate de jucat. FMF trebuie să se gândească asupra acestor momente.

Serghei Chiseliov, vicepreședinte Olimpia:

- Arbitrul ne-a ținut în frâu cu fluierul său și a făcut foarte inteligent. 3-4 ori a întrerupt jocul când mingea era la noi, când nu a oprit meciul, trebuia să acorde cartonașe galbene, de care a uitat. Așa de profesioniști sunt arbitrii noștri.

Serghei Chiseliov, vicepreședinte Olimpia:

- Nu îmi place să pierd cu atât mai mult în fața unor echipe colhoznice.

Echipa Olimpia Bălți din Divizia Națională a fost eliminată în optimile Cupei Moldovei de Veris Drăgănești, care joacă în Divizia A, scor 0-0, 3-4 la penaltyuri.

Vicepreședintele Olimpiei, Serghei Chiseliov a comentat rezultatul partidei și a răspuns unui microbist pe blogul său de pe site-ul sports.md.

- Propun ca să-l răstignim pe Solomonov pe cruce, iar tot orașul să treacă pe lângă el şi să-l scuipe, ce spuneți? Mai țineți minte timpul când Olimpia 7 ani a jucat în prima ligă și nimeni nu a avut nevoie de ea? Cred că atunci Dumneavoastră visați ca să jucați contra lui Zimbru și Dacia, nu mai vorbesc ca Olimpia să câștige în fața lor., a scris Chiseliov.


Cupa Moldovei, 1/8

Marți, 30 octombrie
Locomotiva - Dacia 1-5

Miercuri, 31 octombrie
Dinamo-Auto - Milsami 1-3
Iskra-Stal - Speranța 3-3, 4-2 la penaltyuri
Olimpia - Veris 0-0, 3-4 la penaltyuri
Victoria - FC Tiraspol 0-4
Nistru - FC Costuleni 1-0
Rapid - Sherif 0-1
Zimbru - FC Cahul-2005 3-0

Cupa Moldovei, 1/4
Milsami - Iskra-Stal
Dacia - Veris
FC Tiraspol - Zimbru
Nistru - Sheriff

Cupa Moldovei, 1/2
Milsami/Iskra-Stal - Dacia/Veris
FC Tiraspol/Zimbru - Nistru/Sheriff

Video

Redactor: Sergiu Carauș
www.eurotv.md

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑