Nistru a mai produs o semi-surpriză în Divizia Naţională



Nistru Otaci a reuşit o nouă semi-surpriză în Divizia Naţională.

După victoria trecută cu 2-0 în faţa lui Milsami Orhei, elevii lui Lilian Popescu au remizat 1-1 cu Olimpia Bălţi în cadrul etapei a 24-a. Eroul otăcenilor a fost veteranul Sergiu Epureanu care a punctat în al doilea meci consecutiv. Epureanu a marcat în minutul 49, iar Vadim Clipca a egalat în minutul 85.

După acestă remiză Nistru a rămas pe locul 7 cu 26 de puncte, însă poate fi ajunsă de FC Tiraspol care joacă cu FC Costuleni. De partea cealaltă Olimpia este neînvinsă de 6 meciuri, şi cu 29 de puncte îşi menţine poziţia a 6-a în campionat.

Zimbru Chişinău a obţinut a 5-a victorie din returul Diviziei Naţionale. Galben-verzii au trecut la Vadul lui Vodă de Academia UTM cu 2-1, deşi au fost conduşi timp de jumătate de repriză cu 0-1.

Fostul zimbrist Iurie Livandovschi a deschis scorul pentru Academia în minutul 24, iar Zimbru a egalat în ultimul minut al primei reprize prin Radu Catan care a transformat o lovitură de la 11 metri. Golul victorios i-a aparţinut lui Eugen Sidorenco în minutul 54. Zimbru a adunat 17 puncte în retur, şi este lider la acest capitol înaintea duelului Sheriff - Dacia care au adunat câte 16 puncte în partea a doua a sezonului.

Interesant este faptul că formaţia din strada Butucului este neînvinsă de 9 meciuri în campionat. După această victorie elevii lui Serghei Stroenco şi-au consolidat locul 3 cu 45 de puncte, cu şanse reale de a ajunge în Liga Europei. În schimb Academia UTM rămâne pe locul 11 în Divizia Naţională cu 18 puncte.

Nistru - Olimpia 1-1 (0-0)

Goluri: Epureanu, 49 - 1-0, Clipca, 85 - 1-1

Academia UTM - Zimbru 1-1 (1-1)

Goluri: Livandovschi, 24 - 1-0, Catan, 45 - 1-1, Sidorenco, 54 - 1-2.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑