A început Cupa Moldovei la volei feminin! UTM - Olimpia 3-0



017 octombrie 2012

Ieri, 16 octombrie, în sala sportivă a UTM-ului s-a disputat meciul UTM vs. Olimpia Chişinău din sferturile de finală a Cupei Moldovei la volei feminin.

Olimpia, care e la prima participare în Cupa Moldovei, nu a reuşit să scoată un rezultat pozitiv în acest meci. Jucătoarele de la UTM s-au impus cu 3-0 (25:15, 25:7, 25:23). Începutul meciului anunţa o luptă echilibrată, până la mijlocul setului jocul mergea la egal cu puncte lungi şi interesante, aşa a continuat până la scorul de 17:15, după aceea jucătoarele de la Olimpia nu au reuşit să acumuleze nici un punct până la finele setului.

Setul 2 a început cu câteva schimbări în ambele tabere,  ele fiind de folos doar UTM-ului, iar Olimpia a prăvălit acest set din cauza emoţiilor.

Setul 3 a fost unul interesant cu dominaţia echipei Olimpia, practic tot setul jucătoarele de la UTM încercau să se ţină din urma debutantei Olimpia, la scorul de 17:21 coordonatoarea studentelor Universităţii Tehnice suferă o accidentare neplăcută. Olimpia continua să conducă cu 20:23 şi practic era clar cine câştigă în acest set, însă adversarele nu s-au lăsat bătute câştigând 5 puncte consecutive, astfel înregistrează prima victorie în sferturile de finală a Cupei Moldovei, informează zagorneanu.com.

Returul va avea loc în data de 28 octombrie, ora 12:15, în sala sprotivă a UTM-ului. Sperăm să fie fără schimbări, căci primul meci era programat pentru data de 21, dar s-a jucat cu 5 zile mai devreme.

Unica echipă calificată în semifinaleleCupei Moldovei este echipa ASEM, care a trecut fără luptă de Speranţa-2 Chişinău care s-a retras din competiţie.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑