Premiul pentru tineret ediţia 2013.



Premiul pentru tineret se decernează anual pentru  realizări şi performanţe deosebite ale tinerilor în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, activism civic şi se acordă cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului (a doua duminică a lunii noiembrie).

 

  Premiul se acordă cetăţenilor Republicii Moldova (inclusiv grupuri de cetăţeni din cel mult 5(cinci) persoane), cu vîrsta cuprinsă între 16-30 ani. Dosarele pentru participare la concurs urmează  a fi întocmite în conformitate  cu  Regulamentul Premiului pentru tineret.  http://www.mts.gov.md/ Programe_de_tineret .

 

Premiul pentru tineret se acordă prin concurs. Dosarele înaintate la concurs sunt analizate de către Comisia de Examinare (experți, specialiști în domeniu). Învingătorilor li se înmînează Trofeul, Diploma de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru tineret şi un premiu bănesc în sumă de  12 000 lei.

 

 Materialele lucrărilor înaintate la concursul urmează a fi prezentate  Direcţiei Programe de Tineret a Ministerului  Tineretului şi Sportului  pînă la 19 octombrie 2013, pe  adresa:                                                 MD-2004,  Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 162, biroul nr. 820.                  Informaţii   suplimentare la tel.  (+373  22)  820 864.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑