Roman Grigorciuk: Nu suntem «Manchester United»



La finalul meciului «Dacia» - «Cernomoreţ» (2:1), antrenorul echipei din Odesa, Roman Grigorciuk a discutat cu reprezentanţii mass-media în cadrul conferinţei de presă.

- După asemenea meciuri, cum vă simţiţi, nemulţumit, frustrat sau furios?

- În primul rând sunt fericit, ne-am calificat mai departe şi am îndeplinit obiectivul pe care l-am avut în faţă. Am mai multe întrebări legate de meci, mai bine spus greşelile efectuate. Trebuie să mai lucrăm asupra noastră, dar acum când jucăm în cupele europene contează rezultatul. Deaceea sunt fericit. La vestiare i-am văzut pe jucători că sunt supăraţi, dar nu cred că e corect. În al doilea rând noi nu suntem «Manchester United» sau o echipă redutabilă, dar dorim să devenim puternici. În această manşă aveam nevoie de un rezultat care să ne califice, am reuşit, deaceea nu trebuie să fim supăraţi. Trebuie să analizăm la rece meciul şi să mergem mai departe.

- E posibil ca după primul gol marcat, gândurile jucătorilor voştri să se fi îndreptat către următorul meci cu Şahtior?

- Putem doar presupune, dar în general, am controlat prima repriză. Eu am aşteptat de la adversar o altă atitudine, mai ostilă, aproape de cea care a fost în a doua repriză. Desigur că eram oarecum liniştiţi şi ne gândeam că peste două zile avem un alt meci, dar înţelegeam că şi Daciei îi va fi foarte greu să marcheze patru goluri. Deşi fotbalul te poate surprinde de multe ori. Strategia a fost gândită înainte de meci. Dacă cineva s-a gândit la altceva nu e normal. Invers, trebuie să fii sigur, situaţie care pune presiune pe adversar, noi trebuie să jucăm fotbal şi să realizăm ceea ce ne dorim. Am avut o posibilitate enormă pentru asta, dar în unele momente nu am respectat disciplina, nu voi da nume. Am primit gol pentru că am permis asta, s-au acumulat nervi, avem de unde învăţa. Cred că din cauza nesiguranţei unii jucători nu joacă aşa cum îşi doresc, dar se gândesc cum să nu încaseze gol. Toate aceste lucruri provoacă ceea ce s-a întâmplat astăzi în unele momente.

- Din ce cauză nu a jucat Kirill Kovalciuk, dacă ar fi jucat, Cernomoreţ ar fi arătat altfel?

- În locul său a jucat Bobko care s-a descurcat bine. E greu de presupus cum ar fi fost, cred că e inutil să ne gândim la asta. Iar cauza lipsei lui este că nu a fost binedispus.

- Din ce motive a fost înlocuit Gai?

- A fost o modificare forţată, nu s-a simţit bine şi nu am vrut să riscăm.

 /></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑