Invitație pentru jocurile olimpice de iarnă sochi 2014



Stimați amatori ai sportului!

Vă informăm, că în Republica Moldova va incepe in scurt timp realizarea biletelor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă, programate în perioada 07-23 februarie 2014 în orașul Sochi, Rusia.

Jocurile Olimpice constituie un eveniment  irepetabil de importanță mondială, iar prezența în tribunele arenelor sportive va oferi  fiecărui spectator emoții irepetabile. Astăzi aveți șansa unică de a deveni participant al Olimpiadei de la Sochi!

Biletele pot fi procurate de la reprezentantul oficial. Pentru aceasta este necesar să expediati pe adresa electronicătalney2014@gmail.com solicitarea respectivă, în care va fi specificată cetățenia, perioada disponibilă pentru vizitarea Jocurilor Olimpice SOCHI 2014, probele sportive preferate, precum și  datele  voastre de contact (număr de telefon, fax sau email).

Va asteptam cu nerăbdare la SOCHI!

Distribuitor oficial al biletelor pentru  Jocurile Olimpice de Iarnă SOCHI 2014 in Republica Moldova: Compania TALNEY LIMITEDtalney2014@gmail.com .

In anexa vor fi comunicate regulile de vînzare a biletelor.

Pentru a afla detalii despre obținerea unui bilet de spectator olimpic, accesati următoarea adresă:

https://pass.sochi2014.com/sochi/#tab_main

Stimați amatori ai sportului! Vă informăm, că în Republica Moldova va incepe in scurt timp realizarea biletelor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă, programate în perioada 07-23 februarie 2014 în orașul Sochi, Rusia. 



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑