Revista L’equipe despre Milsami.



Ediția de vineri 26 iulie a celebrei reviste L'equipe îi are drept protagoniști pe cei de la Milsami Orhei.

   L'equipe scrie atît despre regretatul Miron SHOR, despre dragostea lui pentru fotbal, cît și despre actualul președinte, Ilan SHOR. Nu trec cu vederea nici istoria clubului din Orhei. Din păcate L'equipe scrie că meciul se va juca la Orhei, ceea ce nu este adevărat, chiar dacă ne-am fi dorit cu toții și poate într-un viitor apropiat urmează să-l realizăm.
Mai jos aveți traducerea articolului.

                                   width=

 8 august 2013, Saint Etienne urmează să facă deplasarea la Orhei, circa 2400 km distanță. Orhei - un oraș cu clădiri sovietice din anii 1970, un stadion cu o capacitate de 2540 locuri și o populație de 30 mii locuitori.
   În cei 8 ani de existență, au avut loc cinci schimbări de nume de club.
În 2010, unul din cei mai bogați oameni din Chișinău, Ilan SHOR decide să investească în clubul de fotbal din Orhei, în memoria tatălui său Miron SHOR, care era un împătimit al fotbalului. La scurt timp investiția a început să dea roade. O Cupă și o Supercupă într-o perioadă scurtă de timp, nu pot fi o simplă coincidență. Nici faptul că Milsami an de an este prezentă în cupele europene, chiar dacă fără succes. Acest an însă este unul de-a dreptul istoric pentru Milsami. Cu o echipă formată în mare parte din fotbaliști moldoveni, echipa condusă de Ștefan STOICA, clasată pe locul 357 în raitingul UEFA, pornește cu șansa a doua în ambele manșe contra Saint Etienne(poziția 78 în clasamentul UEFA).

Источник – ФК Милсами


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑