Sumar sportiv



Cel mai bun iahtman moldovean Alexandr Denisiuc a început pregătirile pentru turneele olimpice preliminare. La campionatul deschis al Italiei sportivul de 25 de ani a fost medaliat cu argint la proba ambarcaţiuni cu vele. Despre aceasta şi alte ştiri din sportul autohton - în grupajul ce urmează.


Competiţia naţională a Italiei a fost primul turneu pentru Alexandr Denisiuc pe calea lungă până la Olimpiada din 2016. Cel mai bun iahtman moldovean a ajuns al doilea la finiş în cadrul campionatului deschis al Italiei, care s-a desfăşurat în oraşul Crotone. Denisiuc a cedat numai în faţa italianului Marco Golo. Următorul turneu va fi regata cu vele de la campionatul deschis al Europei. La sfârşitul lunii august în Irlanda va fi prezentă elita mondială a iahtingului. Iar primele 4 puncte pentru Olimpiadă vor fi puse în joc în septembrie. În oraşul Santander din Spania se va desfăşura regata de testare pentru campionatul mondial din 2014.

Rugbyştii moldoveni evoluează cu succes în campionatul Rusiei. Veaceslav Titica, Oleg Prepeliţă şi Maximm Cobâlaş în componenţa clubului „Krasnîi iar" au stabilit un record de scor. În partida de acasă din etapa a 14-ea echipa din Krasnoiarsk a trecut de „Bulava", Taganrog cu un categoric de 89-9. Cei trei moldoveni s-au evidenţiat prin rezultate înalte.

3 fotbalişti moldoveni au intrat în lista jucătorior care au fost afectaţi cel mai mult printre stranierii care evoluează în campionatul Rusiei. Este vorba de Igor Picuşceac, Alexandru Gaţcan şi Alexandru Epureanu. Ultimul nu a jucat în ultimele 3 etape niciun minut. Căpitanul naţionalei Moldovei urmăreşte meciurile clubului său „Dinamo", Moscova numai de pe banca de rezerve.

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑