Florin Prunea: “Va fi haos în Liga 1“



Președintele celor de la CSMS Iași, Florin Prunea, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT în cadrul emisiunii "Fotbal Club" de la Digi Sport, că decizia de la TAS, potrivit căreia Rapid trebuie retrogradată în Liga a 2-a, va crea multe neplăceri în campionatul intern.

"Este un moment important în fotbalul românesc. În momentul în care au luat decizia, ca Rapid și Chiajna să dispute meciul de baraj, au încălcat flagramt deciziile din punct de vedere economic și sportiv", a spus Prunea.

Oficialul moldovenilor a intrat apoi în detalii:

"De ce economic? Păi, FC Vaslui a câștigat pe teren meciul cu Rapid, de ce să fie obligată acum să mai joace și cu Chiajna. Plus că toate echipele care vor juca cu cei de la Chiajna sau Viitorul, care și ea a jucat cu Rapid, vor depune contestație la TAS".

Prunea, care a lăsat de înțeles că este momentul ca fotbalul românesc să-și schimbe conducătorii, a spus că și cei de la Rapid au motive să fie supărați și pe bună dreptate.

"Și domnul Zamfir are dreptate. Cei de acolo au făcut un buget, au avut deja multe cheltuieli, la nivelul Ligii 1. Vor da în judecată și ei, n-ai ce să le spui".

În final, Florin Prunea a mai aruncat o "săgeată" către conducătorii fotbalului românesc.

"Ceea ce mi se pare grav este modul în care a fost conceput manualul de licențiere. Acesta nu trebuie să fie o sperietoare. El este făcut pentru a-i proteja pe jucători și pe antrenori", a conchis Prunea la Digi Sport.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑