Chirilă îl contrazice pe MM Stoica



Ionuț Chirilă a susținut în permanență că formația sa, Concordia Chiajna, va juca în Liga I, chiar și după ce ilfovenii au pierdut barajul de menținere pe prima scenă fotbalistică împotriva Rapid.

Managerul Concordiei a fost prezent la Lausanne și nu este de acord cu Mihai Stoica. Conducătorul Stelei declarase că jucătorii Concordiei știau de câteva zile că vor avea parte de un verdict favorabil la TAS (DETALII ȘI VIDEO AICI).

"Am reprezentat Chiajna în calitatea de manager al echipei. Am fost și audiat. Am fost împreună cu un avocat foarte important și am câștigat acest proces. Nu a știut nimeni până azi la ora 12:00 care va fi decizia TAS.", a spus Chirilă, în direct la "Fotbal Club". 

Cu toate că s-a vehiculat că partida Steaua - Concordia s-ar juca sâmbătă seara, antrenorul ilfovenilor este convins că ea va fi amânată. În sprijinul vorbelor sale, el aduce pasaje din regulamentele FRF și LPF.

"Conform regulamentului nu trebuie să jucăm mâine. Data și locul disputării unui meci trebuie comunicate cu minim 2 zile înainte de către FRF și LPF. Vom juca oricând vor decide comisiile, dar nu sâmbătă.  Nu mai cum să îmi aduc jucătorii înapoi până atunci, ei sunt liberi, unii sunt în alte părți ale țării, cu nevestele sau iubitele.  

Pentru că am fost cei care am dat în judecată, am fost obligați să plătim și taxa celui pe care îl acuzam, în speță FRF. Dacă nu plăteam taxa FRF-ului, pierdeam procesul.", a declarat Chirilă. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑