Sumar sportiv



La plaja de la Vadul-lui-Vodă s-au disputat meciurile dinetapa a cincea a Cupei Moldovei la rugby pe plajă. În lupta pentru principalul trofeu s-ai inclus 8 echipe. Despre aceasta şi alte ştiri din sportul autohton - în grupajul ce urmează.

Prima etapă a Cupei Moldovei la rugby pe plajă s-a încheiat cu victoria clubului de la Universitatea de educaţie fizică şi sport. Acumulând 8 puncte, echipa din capitală a urcat în fruntea clasamentului. Ea este urmată de campioana de anul trecut „Sporting-ASEM". Deţinătoarea Cupei va fi desemnată pe 11 august.

Peste 3 zile naţionalele Moldovei şi Andorei vor susţine un meci amical. Astăzi tehnicianul echipei noastre Ion Caras a făcut publică componenţa lărgită a lotului. În lista de 33 de candidaţi a fost inclus portarul Ilie Ciobanu, care nu a fost convocat la naţională 7 ani. În schimb nu a fost invitat la selecţinată golchiperul de bază Stanislav Namaşco. Au fost convocaţi după o întrerupere Igor Bugaiov, Andrei Cojocari şi Anatol Cheptine. Meciul amical Moldova-Andora se va disputa pe stadionul „Zimbru".

Pe arena de la Orhei selecţionata de junioare a suferit a doua înfrângere categorică în preliminariile campionatului Europei. În confruntarea cu Islanda în poarta echipei noastre au fost înscrise 6 goluri. Acum două zile fotbalistele moldovene au suferit un eşec în întâlnirea cu Ungaria, scor 0-5.

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑