Kliciko şi Chisora s-au încăierat într-un club



Boxerii Vladimir Kliciko şi Dereck Chisora s-au încăierat pe ringul de dans. Cei doi pugilişti s-au întâlnit într-un club de noapte din Ibiza şi au fost la un pas să se ia la bătaie după câteva replici tăioase.

Vladimir Kliciko şi Dereck Chisora s-au întâlnit într-un club de noapte în timp ce se aflau în vacanţă pe insula Ibiza. Chisora i-a întins mâna campionului mondial, l-a tras spre el şi i-a spus că au nişte lucruri de rezolvat. A urmat un schimb dur de replici, după care a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor pentru a calma spiritele.

Incidentul a fost confirmat de ambele tabere, Don Charles, antrenorul lui Chisora, precizând că cei doi boxeri au un trecut împreună şi că era normal să fie scandal, chiar dacă s-au întâlnit întâmplător.

Fraţii Kliciko sunt în conflict cu pigilistul britanic de mai mult timp.Dereck Chisora l-a pălmuit pe Vitali Kliciko la cântarul oficial înainte de lupta dintre cei doi, care a avut loc la începutul anului 2012.

Chisora va reveni în ring pe 21 septembrie, atunci când va lupta cu John Ryder. Britanicul mai are nevoie de două victorii pentru a putea pretinde la cel puţin una dintre centurile deţinute de Vladimir Kliciko.

Cel mai mic dintre fraţii Kliciko, Vladimir se va lupta pe 5 octombrie, la Moscova, cu Alexandr Povetkin. Pugilistul ucrainean îşi va apăra titlurile la categoria grea în versiunile WBA, IBF şi WBO.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑