Probleme mari în Ghencea



Senzația pe care au lăsat-o oficialii Stelei după victoria de la Tbilisi, și anume că au lăsat bucuria succesului pe locul al doilea, fiind preocupați de alte probleme, a fost confirmată și de antrenorul Laurențiu Reghecampf, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, precum și de Mihai Stoica, miercuri dimineață.

Sosirea lui Adrian Cristea, oferta concretă de la Tottenham pentru Chiricheș, precum și faptul că sunt șase jucători care se apropie de final de contract cu campionii au creat suficiente discuții la Steaua, toate problemele având un singur numitor comun: Gigi Becali.

De altfel, Stoica a spus, miercuri, la ieșirea de la Tribunal (DETALII AICI), că au fost multe discuții la echipă și că situația nu este deloc una relaxată.

"La noi a fost celulă de criză. S-a discutat cu absolut toată lumea pentru că toți ne facem probleme ce se întâmplă cu patronul nostru. Jucătorii au refuzat să discute cu noi prelungirea contractelor. Vor să discute cu el pentru că tot cu el au discutat și când au venit la Steaua. Dar nu pentru asta au venit la Tribunal. Sunt cinci jucători, plus Daniel Georgievski în situația asta", a spus Meme Stoica.

Jucătorii la care se referă Stoica sunt: Tătărușanu, Prepeliță, Tănase, Filip, Tatu și Georgievski.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑