Coman explică de ce n-a ajuns la Rapid



După ce și-a reziliat contractul cu FC Vaslui, Daniel Coman a fost foarte aproape să revină în Giulești. Mai mult decât atât, chiar și antrenorul Rapidului, Marian Rada, i-a spus la un moment dat, într-o emisiune realizată în platoul Digi Sport (VEZI DETALII AICI), că "trebuie să stea în joc de glezne", deoarece întorcerea sa în rândurile feroviarilor părea iminentă.

Cu toate acestea, Coman a ajuns până la urmă la Astra, unde îi va face concurență lui Silviu Lung jr. Goalkeeper-ul de 34 de ani regretă că noii şefi din Giuleşti nu l-au readus la Rapid și susține că știe care a fost motivul pentru care acest lucru nu s-a mai materializat.

"Ca să fiu sincer, n-am mai avut nicio ofertă din România, așa că  propunerea primită de la Astra a fost singura primită. Rapid chiar nu mi-a făcut nicio ofertă, deși au fost ocazii în care m-am întâlnit și cu Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir", a spus portarul.

"N-a fost vorba deloc de bani, nici măcar nu s-a pus problema, ca de fiecare dată, de altfel, când a fost vorba de Rapid. Nici la Astra nu am emis pretenții. La Rapid, însă, am înțeles că au fost ceva discuții între noua conducere și galerie, iar suporterii au dorit ca eu să nu mă întorc în Giulești și asta a fost", a explicat Dani Coman.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑