Sabine Lisicki continua sa invinga.A eliminat in sferturi o adversara din Estonia



Nemtoaica Sabine Lisicki isi continua evolutia perfecta la turneul de Mare Slem de la Wimbledon. Dupa ce a invins-o pe liderul mondial Serena Williams, tenismana a reusit sa se califice si in semifinale. Ea a eliminat in sferturi o adversara din Estonia.

In sferturile turneului de la Wimbledon Sabin Lisicki s-a impus in ambele seturi cu acelasi scor de 6 al 3 in fata tenismanei Kaia Kanepi din Estonia.

Lisicki va juca pentru a doua oara in cariera in semifinala unei competitii de Mare Slem. Acum 2 ani ea a evoluat in semifinalele de la Wimbledon. In etapa urmatoare Lisicki o va intalni pe Agnieszka Radwanska. Poloneza a trecut in trei seturi de chinezoaica Na Li.

 In cealalta semifinala vor juca Kirsten Flipkens din Belgia si Marion Bartoli. Tenismana din Franta a eliminat-o pe speranta tenisului femenin Sloane Stephens, iar Flipkens a furnizat o surpriza in partida cu Petra Kvitova.

Niciuna dintre semifinalistele turneului de la Wimbledon nu a castigat in cariera sa vreun turneu de Mare Slem. In aceasta seara se desfasoara meciurile din sferturiile turneului la masculin.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑