Cele mai bune tenismene din toate timpurile s-au întâlnit la Londra (VIDEO)



02 июля 2013

Asociaţia Internaţională a Tenisului Feminin a marcat într-un mod original împlinirea a 40 de ani de la înfiinţare! WTA a reunit în capitala Marii Britanii, majoritatea foştilor liderilor mondiali din tenisul feminin.

Cele mai bune tenisemene din toate timpurile s-au adunat la Londra, la o ceremonie dedicată aniversării a 40 de ani a Asociaţiei Internaţionale a Tenisului Feminin. De la eveniment nu au lipsit Martina Navratilova, Amelie Muaresmo, dar şi actualul lider mondial, Serena Williams.

"Cine ştie? Poate acum există cineva care nu e aici, dar care poate deveni ca Monica Seles sau Martina Navratilova", a spus tenismena.

Totuşi, de la ceremonie au lipsit câteva nume sonore, cum ar fi Steffi Graf. Aceasta este considerată una dintre cele mai valoroase jucătoare ale tuturor timpurilor şi, conform presei internaţionale, ar fi în conflict cu WTA. De asemenea, nici Kim Clijsters nu a fost prezentă, care este însărcinată. Un al treilea fost lider mondial absent a fost Venus Williams, care se află în Florida, la recuperare după accidentarea la spate.

Asociaţia Internaţională a Tenisului Feminin a fost fondată în anul 1973, de fosta tenismenă, Billie Jean King.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑