Un nou şoc la Wimbledon: Serena Williams, eliminată de o nemţoaică



02 июля 2013

Încă un şoc la Wimbledon, de data aceasta în competiţia feminină.Lider în clasamentul WTA, Serena Williams, s-a oprit anul acesta în optimile turneului londonez, fiind eliminată surprinzător de Sabine Lisicki. Nemţoaica s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4 şi va juca în următorul act cu Kaia Kanepi, numărul 46 mondial.

Victoria lui Lisicki în faţa campioanei olimpice şi a liderului din clasamentul feminin, Serena Williams, a fost neaşteptată şi pentru tenismena din Germania, care a izbucnit la final în lacrimi.

"Sunt atât de şocată! Sunt atât de fericită! Serena a făcut un meci fantastic, este un adversar foarte dificil. Este un sentiment incredibil să câştigi acest meci! Vă mulţumesc pentru susţinere", a spus Lisicki.

Serena Williams a pierdut primul set cu 2-6, dar l-a câştigat categoric pe cel de-al doilea şi părea la un moment dat că şi-a revenit. Dar nu a fost aşa, Lisicki şi-a adjudecat setul decisiv cu 6-4 şi va juca în sferturile celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului cu estoniana Kaia Kanepi. Aceasta, la rândul său, a eliminat-o pe revelaţia competiţiei, tânăra Laura Robson.

Serena Williams a câştigat competiţia de la Wimbledon de cinci ori şi avea un parcurs foarte bun în acest sezon, în care a obţinut 34 de victorii consecutive. Americanca nu a reuşit astfel să egaleze recordul deţinut de sora sa, Venus, care are 35 de meciuri câştigate consecutiv.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑