Soc la Wimbledon. Serena Williams a fost eliminata de nemtoaica Sabine Lisicki



02 июля 2013

Turneul de Mare Slem din acest an de la Wimbledon continua sub semnul socului. In concursul feminin, primul numar mondial, Serena Williams, s-a oprit in optimile turneului londonez, dupa ce a fost eliminata, surprinzator, de Sabine Lisicki. Nemtoaica nu si-a stapanit emotiile si a izbucnit in lacrimi.

Meciul dintre Serena Williams si Sabine Lisicki a durat un pic mai mult de doua ore si la final nemtoaica s-a impus cu scorul de 6 la 2, 1 la 6 si 6 la 4. Astfel, nemtoaica a pus capat unei serii incredibile de 34 de victorii consecutive ale americancei.

Astazi Lisicki va juca in sferturile celui de-al treilea turneu de Mare Slem al anului in fata tenismenei din Estonia, Kaia Kanepi, numarul 46 mondial.

In concursul masculin numarul 1 mondial, Novak Djokovic are unda verde spre cucerirea titlului, dupa eliminarile soc ale lui Nadal si Federer. Sarbul este in sferturi dupa o victorie categorica, in trei seturi, in fata germanului Tommy Haas.

Marele rival al lui Djokovic pentru trofeul de la Wimbledon ramane Andy Murray. Favoritul publicului, scotianul a mai jucat o finala la Londra, anul trecut. In sferturi Murray a trecut de rusul, Mihail Iujnii. Castigatorul va obtine peste doua milioane de euro.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑