Sabine Lisicki s-a calificat în finala celui de-al treilea turneu de Mare Şlem.



05 июля 2013

Premieră la Wimbledon! Sabine Lisicki s-a calificat în finala celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului. Tenismena din Germania, care este numărul 24 mondial, a învins-o după un meci dramatic peAgnieszka Radwanska. În finală, Lisicki se va duela cu Marion Bartoli, numărul 15 mondial.

Sabine Lisicki a eliminat-o în semifinale la Wimbledon pe favorita numărul patru a competiţiei, poloneza Agnieszka Radwanska. Lisicki s-a impus în primul set cu 6-4, dar l-a pierdut pe al doilea cu 2-6. Setul decisiv a fost unul dramatic. Sabine Lisicki a revenit de la scorul de 0-3, la 5-4, iar până la urmă, s-a impus cu 9-7 şi s-a calificat, astfel, în premieră într-o finală a unui turneu de Mare Şlem.

Lisicki se va duela în finală cu Marion Bartoli. Sportiva din Franţa a eliminat-o la rândul său pe Kirsten Flipkens, din Belgia. După 27 de minute, Bartoli s-a impus în primul set, cu scorul de 6-1. În setul doi, la scorul de 3-0 pentru jucătoarea din Franţa, Flipkens a cerut intervenţia medicilor, după o accidentare suferită la genunchiul drept, însă a continuat, în cele din urmă, partida.

Bartoli nu a întâmpinat probleme nici după reluarea jocului şi a câştigat setul doi cu 6-2. Tenismena din Franţa s-a calificat, astfel, în finala de la Wimbledon pentru a doua oară în carieră. Ea a mai jucat în ultimul act la Londra, în anul 2007.

"Da, mă simt obosită şi simt că am nevoie de un pui de somn, ca să pot să mă recuperez până la următorul antrenament", a spus tenismena.

Finala de la Wimbledon va avea loc sâmbătă.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑