Finala neasteptata in concursul feminin de la Wimbledon.



06 июля 2013

Finala neasteptata in concursul feminin de la Wimbledon. Nemtoaica Sabine Lisicki si frantuzoaica Marion Bartoli se vor bate pentru cecul de peste 2 milioane de euro.

 O asemenea finala feminina de la Wimbledon a fost o surpriza. Jucatoarea din Franta Marion Bartoli a trecut de belgianca Kirsten Flipkens in doar o ora si 5 minute, scor 6 la 1 si 6 la 2.

 In cea de-a doua semifinala insa Sabine Lisicki a avut un meci infernal, in fata favoritei numarul 4, Agnieszka Radwanska. Nemtoiaca a confirmat ca eliminarea Serenei Williams, in optimi, nu a fost o intamplare si a jucat la capacitate maxima. Dupa doua ore si 20 de minute Lisicki a invins-o pe tenismana poloneza cu 6 la 4, 2 la 6 si 9 la 7.

 

 Jucatoarea in varsta de 23 de ani din Germania a ajuns pentru prima data in finala unui turneu de Mare Slem. De partea cealalta, Bartoli este in aceeasi situatie.  Frantuzoaica insa este intr-o forma incredibila, intrucat nu a pierdut nici un set la editia din acest an pe iarba londoneza. Finala se va disputa maine.,

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑