Novak Djokovic cu Andy Murray în finala turneu de Mare Şlem



07 июля 2013

Numărul unu mondial, Novak Djokovic, va juca în finala celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon, după o pauză de doi ani. Sârbul l-a învins în semifinale pe Juan Martin del Potro, după o partidă dramatică din cinci seturi. În finală, Djokovic se va duela cu favoritul publicului, Andy Murray.

Novak Djokovic a avut nevoie de 4 ore şi 43 de minute pentru a-l elimina pe Del Potro, aceasta fiind cea mai lungă semifinală de la Wimbledon. Scorul final a fost 7-5, 4-6, 7-6, 6-7, 6-3. Excelent la serviciu, Del Potro a lăsat în spate problemele de la genunchi, reuşind să-l pună în mare dificultate pe adversarul său, care a irosit două mingi de meci în setul patru.

Britanicul Andy Murray este celălalt finalist la competiţia de la Londra. Favoritul publicului a reuşit să se califice în ultimul act, deşi a pierdut primul set al disputei, cu polonezul Jerzy Janowicz. Scorul final a fost de 6-7, 6-4, 6-4, 6-3.

Novak Djokovic se află la a 11-a finală de Mare Şlem din carieră, în timp ce Andy Murray va juca a doua finală consecutivă la Wimbledon. Finala dintre Djokovic şi Murray se va juca duminică.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑