Lisicki a plâns în timpul finalei pierdute la Wimbledon



07 июля 2013

Nimic nu poate fi mai frustrant decât să o elimini la Wimbledon pe favorita numărul 1 a concursului, să ajungi în prima finala de Grand Slam din carieră, dar să pierzi fără drept de apel, în fața unei jucătoare pe care o conduceai la "directe" cu 3-1.

Este cazul nemțoaicei Sabine Lisicki, cea care a oferit cele mai emoționante imagini ale săptămânii în concursul feminin de la Wimbledon. Aflată în zi foarte proastă, în care serviciul nu a ajutat-o deloc, Lisicki a clacat nervos în setul secund, când și-a dat seama că i-a oferit pe tavă victoria sportivei franceze Marion Bartoli.

La scorul de 1-6, 1-3, Lisicki a servit defectuos, moment în care a izbucnit într-un râs nervos, care s-a transformat în doar câteva minute în lacrimi de deznădejde. Sub ochii a 15.000 de spectatori prezenți pe Arena Centrală, Sabine a început să plângă chiar înainte de începerea punctului, arătând că emoțiile din marea finală au copleșit-o.

Din acel moment, lacrimile i-au curs pe obraji pe toată durata setului, dar Lisicki a revenit de la 1-5 la 4-5, doar pentru a pierde în cele din urmă cu 4-6 în fața favoritei 15.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑