Britanicul Andy Murray spulbera totul in cale la Wimbledon. Cum a obtinut victorie



029 июня 2013

Ramas in cursa doar alaturi de Novak Djokovic dintre favoriti, britanicul Andy Murray spulbera totul in cale la Wimbledon. Scotianul a acces in turul urmator dupa o victorie categorica in fata spaniolului Tommy Robredo.

Britanicul Andy Murray s-a calificat aseara in saisprezecimile turneului de Mare Slem de la Wimbledon. La competitia de acasa, Murray nu a avut probleme in fata spaniolului Tommy Robredo, pe care l-a invins in trei seturi, dupa doar doua ore de joc. A fost 6 la 2, 6 la 4 si 7 la 5.

A fost o zi neagra pentru spanioli, dupa ce si  Nicolas Almagro a fost eliminat de polonezul Janowicz. In schimb un alt favorit, ibericul David Ferrer, are o evolutie impecabila in competitia de la Londra. Spaniolul a acces si el in saisprezecimi, dupa ce l-a invins dupa 4 seturi pe conationalul sau, Roberto Bautista Agut. Dupa ce a reusit surpriza, eliminandu-l pe Roger Federer, ucraineanul Serghei Stahovski a fost trimis acasa de austriacul Jurgen Melzer.

Turneul de Mare Slem de la Wimbledon are un fond total de premiere de peste 22 de milioane de lire sterline. Castigatorul competitiei va obtine un cec in valoare de 1,6 milioane de lire sterline.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑