Cibulkova a luat trofeul în finala turneului WTA



030 июля 2013

La Stanford s-a jucat finala turneului Bank of West Classic, iar Dominika Cibulkova a fost cea care a plecat cu trofeul acasă.Jucătoarea din Slovacia s-a impus în faţa favoritei cu numărul unu a competiţiei, Agniezska Radwanska cu 3-6, 6-4, 6-4. Acesta este doar al treilea trofeu la individual al Dominikăi.

Cibulkova a avut nevoie de două ore şi jumătate pentru a reuşi cea mai importantă victorie a carierei. Tenismena din Slovacia a început slab finala de la Stanford, disputată împotriva polonezei, Agniezska Radwanska şi a cedat primul set cu 3-6. Cibulkova a revenit în forţă şi a câştigat setul secund cu 6-4, scor cu care s-a impus şi în decisiv.

Aceasta a fost prima victorie a lui Cibulkova în faţa lui Radwanska, care a învins-o până acum de patru ori pe slovacă. Totodată, Cibulkova şi-a luat revanşa în faţa tenismenei din Polonia, după finala de la Sidney, pierdută cu 0-6 0-6.

"Diferenţa dintre meciul de la Sidney şi cel de astăzi a fost faptul că am reuşit primul break. După aceasta, m-am uitat la antrenorul meu şi m-am gândit: "Iată-ne! Sunt aici şi totul va fi bine", a declarat Cibulkova.

Acesta este doar al treilea titlu la individual din cariera Dominicăi Cibulkova, după cel cucerit la Moscova, în 2011, şi cel de la Carlsbad, de anul trecut.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑