Este oficial! Cristina Iovu va reprezenta Azerbaidjanul la competitiile internationaleFederatia noastra de haltere a incasat 50 de mii de euro pentru aceasta tranzactie. Medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra, Cristina Iovu va debuta pentru azeri la Universiada Mondiala, care incepe in aceasta saptamana.

Telenovela despre plecarea Cristinei Iovu a luat sfârşit. Halterofila de 20 de ani nu va mai reprezenta Moldova pe arena internaţională, urmand sa apere culorile Azerbaidjanului.

Ministrul Tineretrului si Sportului, Octavian Bodisteanu sustine ca nu a putut impiedica aceasta tranzactie. Octavian Bodişteanu vrea o noua lege care sa-i faca pe sportivi sa nu accepte oferte din alte tari.

Cristina Iovu a fost aleasa anul trecut cea mai buna sportiva din Moldova, dupa ce a castigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. Anul trecut, ea a devenit si campioana europeana. Pentru performanta de la Olimpiada, Cristina Iovu a primit 80 de mii de euro din partea statului si un apartament din partea fostului premier, Vlad Filat.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.mdCамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑