Iskra nu s-a prezentat la meciul cu Sheriff și va fi exclusă din DNDecizie șocantă a jucătorilor de la Iskra Stal Râbnița, dar pe deoparte și chibzuită, de a nu se prezenta nici la meciul cu Sheriff Tiraspol din Divizia Națională, aceasta după ce nu au jucat nici partida cu FC Costuleni.

Fotbaliștii de la Râbnița nu și-au primit salariile de câteva luni din partea clubului și astfel, prin aceste boicoturi ale meciurilor, au arătat poziția lor de a nu continua să joace fără remunerare.

După aceste două neprezențe, Iskra Stal nu va mai face parte din Divizia Națională. FC Costuleni și Sheriff Tiraspol au primit victorii tehnice cu scorul de 3-0 pentru neprezentarea echipei din Râbnița. Echipa va fi exclusă din competiție, iar din sezonul viitor va putea juca doar în liga a treia (Divizia B).

Precizăm că Iskra Stal a fost una dintre echipele bune din țară, cu o constanță în primele locuri ale clasamentului în ultimii ani, reprezentând țara în preliminariile Europa League, iar cea mai bună performanță este câștigarea Cupei Moldovei în anul 2011.

Pe de altă parte, este foarte probabil, ca din sezonul viitor să nu o mai vedem în Divizia Națională nici pe Nistru Otaci, care a primit licență de joc doar pentru liga a doua.

jurnal.md

Примечание. Администрация сайта SPORTS.md не несет ответственности за достоверность сведений, опубликованных в рубрике "Новости пользователей".