Livadaru nu se lasă bătut: I-a cerut ajutor lui Pavel Cebanu şi speră ca Iskra să nu fie exclusă din campionatMarin Livadaru nu se lasă bătut! Acesta i-a cerut ajutor lui Pavel Cebanu şi speră ca Iskra să nu fie exclusă din campionat. Livadaru a dezvăluit şi numele celor care au pornit complotul. "Căpitanul Andrei Verbeţchi şi alţi foşti jucători ai Sheriff-ului au iniţiat boicotul", a declarat Livardaru la doar o zi după ce echipa nu s-a prezentat la meciul cu Sheriff.

Livadaru spune că a început să achite datoriile fotbaliştilor în tranşe, însăun nou boicot era de neevitat din cauza căpitanului echipei,Andrei Verbeţchi.

"Domnul Verbeţchi. El este fost jucător al Sheriff-ului. Şi împreună cu alţi câţiva jucători care provin de la Sheriff au o influenţă asupra jucătorilor noi. El a convins echipa că eu nu voi veni. Dar eu totuşi am venit. Şi nu am venit cu mâinile pustii. Am venit cu banii în mână. Nu a fost o decizie luată de toată echipa. Erau doar câţiva jucători. Ne ocupăm acum de o investigaţie internă", a menţionat Livădaru.

Deşi conform regulamentului, Iskra urmează să fie exclusă din campionat şi retrogradată în Divizia B, Livadaru spune că nu se lasă bătut.

"Imediat l-am sunat personal pe Pavel Cebanu. Dumnealui mi-a promis în timpul apropiat că împreună cu colegii săi va verifica regulamentul. Să vedem ce ne permite. Poate mai avem şansă încă să soluţionăm această problemă", a declarat co-finanţatorul Iskra.

Iskra nu s-a prezentat la două meciuri în acest campionat, în etapa a 27-a, cu FC Costuleni şi în ultima etapă cu FC Sheriff. Co-finanţatorul Iskrei, Marin Livadaru va organiza marţi o conferinţă de presă în care va da mai multe detalii despre viitorul echipei, dar şi despre jucătorii care au provocat boicotul.

publika.md

Примечание. Администрация сайта SPORTS.md не несет ответственности за достоверность сведений, опубликованных в рубрике "Новости пользователей".