Zalina Marghiev a cucerit medalia de bronz la UniversiadaCea mai bună atletă din Moldova, Zalina Marghiev, a obţinut a noua medalie pentru Moldova la Universiada Mondială de la Kazan. Sportiva a cucerit bronzul la proba aruncarea ciocanului.

Zalina Marghiev s-a clasat pe locul trei la Universiadă cu un rezultat de 71,10 metri. Marghiev a fost depăşită de rusoaica Oxana Kondratieva care a câştigat medalia de argint şi de Jeneva Maccall, care s-a clasat pe primul loc. Astfel, Zalina Marghiev nu a putut repeta performanţa obţinută la aceeaşi competiţie în 2011. În China, atleta a cucerit medalia de aur.

Halterofilul Artiom Pipa s-a clasat pe locul cinci la categoria de 77 kilograme, iar Alexandru Bîrca a ocupat poziţia a 10-a la aceeaşi categoria de greutate. La judo, Octavian Nacu, care a evoluat la categoria de 60 kilograme, a fost eliminat din prima luptă de un sportiv din Ucraina. Sporitvii moldoveni au cucerit până acum nouă medalii la Universiada de la Kazan: una de argint şi opt de bronz. 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑