Freddy Loix a câştigat Raliul Ypres din Belgia



Belgianul Freddy Loix a reuşit o nouă victorie în cadrul Campionatului European de raliuri. Pilotul s-a impus în etapa a şasea a competiţiei, Raliul Ypres, după ce a terminat cu un avantaj de peste un minut faţă de ocupantul locului doi. Chiar dacă nu a participat în etapa actuală, Jan Kopecky a rămas lider în clasamentul general.

Freddy Loix a obţinut o nouă victorie la Raliul Ypres, a şasea etapă din actualul Campionat European de raliuri. Pilotul de la Skoda a reuşit să termine pe primul loc, cu un timp total de două ore, 32 de minute şi 19 secunde. Aceasta a fost prima participare a belgianului în actuala ediţie a Campionatului European.

Pe locul doi s-a clasat francezul Bryan Bouffier, de la Peugeot, care a terminat la un minut şi 21 de secunde în spatele lui Loix. În ciuda accidentului din ultima cursă, irlandezul Craig Breen, de la Peugeot, a completat podiumul etapei din Belgia. â

Lider în clasamentul general a rămas Jan Kopecky, care nu a participat în etapa actuală. Campionatul European de raliuri va continua pe 25 iulie, cu Raliul Sibiului, care va avea loc în România.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑