Jimmie Johnson scrie istorie în Nascar!



Jimmie Johnson scrie istorie în Nascar! Multiplul campion al curselor Sprint Cup a devenit primul pilot din ultimii 31 de ani care a reuşit să câştige ambele etape ale sezonului, programate pe circuitul de la Daytona Beach.

Câştigător al cinci titluri în Nascar, Jimmie Johnson a mai stabilit un record. Johnson a câştigat ambele curse ale sezonului de pe cel mai important circuit, Daytona International Speedway. După succesul din prima etapă, pilotul echipei Hendrick s-a impus şi în etapa a 18-a.

Pentru unii, cursa din Daytona s-a transformat într-un adevărat coşmar. Danny Hamlin a fost implicat într-un accident grav, în care maşina sa a fost luată pe sus de alţi participanţi.

Iar finalul cursei a fost un adevărat măcel. În timpul ultimului tur,opt maşini s-au ciocnit, iar trei dintre ele au luat foc.

Nu a trecut niciun minut şi scenariul s-a repetat, doar că de această dată, în accident au fost implicate nouă maşini.

După succesul de la Daytona, Jimmie Johnson şi-a consolidat poziţia de lider, care a fost ameninţată în ultimele etape de Clint Bowyer şi Carl Edwards. Johnson şi-a mărit avantajul faţă de ocupantul locului doi, Bowyer, la 49 de puncte.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑