Piloţii MotoGP au ajuns în SUA



Piloţii din MotoGP sunt în aşteptarea celei mai complicate curse din Campionatul Mondial. Etapa a noua, Marele Premiu al Statelor Unite, va avea loc pe circuitul din Laguna Seca, iar Marquez şi Rossi au anunţat că îi aşteaptă o cursă cu rezultate imprevizibile. 

Înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite de pe circuitul din Laguna Seca, câţiva piloţi au uitat de motociclete şi s-au distrat pe o arenă de competiţii Rodeo.

Câştigătorul ultimei etape şi liderul la zi în clasamentului general, Marc Marquez va debuta în acest an pe Laguna Seca. Spaniolul, care anul trecut a participat în Moto 2, nu a mai avut ocazia să conducă pe acest circuit.

"Traseul diferă mult faţă de alte circuite. Trebuie să fim mai rezervaţi în declaraţii pentru că este un traseu foarte dificil", a spus polotul Honda Marc Marquez. 

Câştigătorul cursei din 2008, Valentino Rossi a declarat că circuitul californian este unul dintre cele mai imprevizibile din MotoGP.

"Nu am obţinut succese mari pe acest circuit, cu excepţia cursei fantastice din 2008. În alţi ani nu am reuşit nici măcar să urc pe podium. Sper că voi obţine un rezultat mai bun în acest weekend", a menţionat Valentino Rossi.

Etapa a noua a Campionatului Mondial de MotoGP, de pe circuitul Laguna Seca, din California, va avea loc pe duminică. 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑