Boxerii moldoveni,aproape de a cuceri medalii la Universiada de la Kazani



07 июля 2013

Boxerii moldoveni Dumitru Galagot si Alexei Zavatin sunt aproape de a cuceri medalii la Universiada de la Kazani. Acestia s-au calificat astazi in sferturile competitiei. Pentru a asigura cel putin bronzul, pugilistii trebuie sa se califice in etapa urmatoare.

 Dumitru Galagot a ajuns in sferturile Universiadei, dupa ce i-a invins pe boxerii din Thailanda si Kirghizstan. Urmatorul adversar al acestuia va fi un sportiv din Mongolia. In sferturi a ajuns si Alexei Zavatin.

 Pugilistul moldovean l-a eliminat pe un boxer din Azerbaidjan si acum se va lua la pumni cu un kazah. Galagot si Zavatin au sanse sa aduca medalii pentru Moldova la Universiada de la Kazani. Pentru a realiza aceasta performanta ei trebuie sa se califice in etapa urmatoare. Meciurile lor sunt programate pentru luni.

 Ziua nu a fost insa atat de norocoasa pentru Vasile Belous. Boxerul nostru a pierdut in fata unui adversar din Mongolia. Deschiderea oficiala a Universiadei se desfasoara in aceste minute. Culorile Moldovei vor fi aparate de 61 de sportivi.

 Potrivit presei din Rusia, pentru a evita incidentele,  oamenii strazii si fosti detinuti au fost stransi din Kazani si dusi in alte orase pana pe 17 iulie, cand se va incheia competitia. 

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑