Daniel Martin a câştigat o etapă în Turul Franţei



Daniel Martin a câştigat etapa a noua din Turul Franţei, care a avut loc între localităţile Saint-Girons şi Bagneres-de-Bigorre, pe o distanţă de 168 de kilometri. Chris Froome şi-a păstrat tricoul galben de liderîn clasamentul general, chiar dacă s-a clasat pe locul 14.

Daniel Martin a obţinut prima sa victorie de etapă în Turul Franţei, după ce s-a impus în runda a noua. Martin i-a devansat pe danezul Jakob Fuglsang şi pe polonezul Michal Kwiatkowski şi a încheiat etapa în patru ore 43 de minute şi 3 secunde.

Cea mai grea lovitură în această etapă a primit-o Richie Porte, cel care se afla pe locul secund în clasamentul general. Australianul a sosit cu 18 minute întârziere şi s-a clasat pe locul 60. Acum ciclistului nu îi rămâne doar să-i ajute coechipierului Chris Froome să câştige Turul Franţei.

Froome a rămas lider în clasamentul general şi după această rundă. Podiumul clasamentului general e completat de Alejandro Valverde şi Bauke Mollema, ambii la peste un minut în spatele lui Froome.

Astăzi, cicliştii vor avea parte de prima zi de pauză. Următoarea etapă va avea loc marţi, între localităţile Saint-Gildas-des-Bois şi Saint-Malo, pe o distanţă de 197 kilometri. Etapa va avea parte de o singură ascensiune, una de categoria a patra.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑