Rednic, după succesul de la Timișoara: "Nu a fost ușor să trecem peste ultimele două înfrângeri"



 

**VIDEO** Rednic, după succesul de la Timișoara:

VIDEO. Poli Timișoara - Dinamo 0-1. Bucureștenii au câștigat primele puncte, după două etape în care au pierdut la Craiova (0-3) și cu Viitorul (1-5). Câinii roșii s-au impus pe Bega, într-un meci disputat în condiții de vizibilitate scăzută.

"Greu, dar am ieșit din ceață. Am luat 3 puncte importante, ținând cont de condițiile în care s-a jucat. Nu pot fi mulțumit de joc. A fost un joc de așteptare. În prima repriză, am avut doar câteva contraatacuri periculoase. Aveam nevoie de puncte, ținând cont de ultimele rezultate, nu de evoluții, mai ales înaintea meciului cu Steaua.

Nu e ușor să treci peste înfrângerile cu Craiova și Viitorul. Orice meci contează acum. Obiectivul este calificarea în play-off", a comentat Mircea Rednic, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Tehnicianul oaspeților a folosit sistemul de rotație a celor doi atacanți și a fost inspirat și de această dată. Marcel Essombe a marcat singurul gol al partidei, după o gafă incredibilă a portarului Sascha Kirschstein.

"Marcel a intrat nerefăcut, nu e la 100%, dar am simțit că echipa are nevoie de el. Aleargă foarte mult, protejează, ține foarte bine mingea. E tot timpul prezent și asta e doar intuiția lui. Cine credea că portarul va face acea gafă? A fost acolo, a profitat, a înscris și am câștigat 3 puncte", a adăugat cel poreclit "Puriul".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑