Debut cu dreptul pentru Natalia Vieru



030 octombrie 2012

Baschetbalista Natalia Vieru, născută la Chişinău dar care acum evoluează pentru echipa olimpică a Rusiei şi pentru vicecampioana Spartak Vidnoje, a păşit cu dreptul în Euroliga feminină, cea mai tare competiţie intercluburi pentru fete.

Spartak a dispus în primul meci al grupei de turcoaicele de la Tarsus, cu scorul de 88-81, pe teren propriu. Victoria rusoaicelor s-a conturat încă de la pauză, în primele două sferturi ele având câştig de cauză, cu 26-18 şi 27-14. Apoi, în partea a doua a jocului ele au oprit din motoare şi au permis oaspetelor să încheie la doar şapte puncte distanţă pe tabela de marcaj.

Natalia Vieru s-a aflat pe teren pentru o perioadă de 15 minute, reuşind să înscrie două puncte şi să recupereze patru mingi. Ea evoluează pe post de pivot şi măsoară 1,96 metri înălţime. În aceeaşi grupă, din care fac parte şapte echipe, s-au mai disputat partidele:

Bourges (Franţa) - Wisla (Polonia) 61-55

Gyor (Ungaria) - Brno (Cehia) 72-70

Miercuri, 31 octombrie, tot la Vidnoje, spartak primeşte vizita franţuzoaicelor de la Bourges, cu începere de la orele 19:00. A şaptea echipă din grupă este Rivas Ecopolis, din Spania. Primele, patru clasate din grupă, dar şi cele mai bune două locuri cinci din cele trei serii preliminare ale competiţiei, se vor califica în turul al doilea.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑