Spania domină Liga Europei



Spania domină ediţie actuală de Liga Europei.

Ibericii au 3 echipe în careul de aşi ai acestei competiţii, şi au cel puţin o echipă garantat pentru finala de la Bucureşti. Athletic Bilbao a ajuns într-o semifinală europeană după 35 de ani, după ce a eliminat-o pe Shalke din Germania. După victoria din deplasare cu 4-2, bascii s-au mulţumit cu un 2-2. Conduşi de fiecare dată după reuşitele lui Huntelaar şi Raul, elevii lui Marcelo Bielasa au avut inspiraţia să revină.

Sărbătoarea spanililor de a nu avea două echipe în finală poate fi stricată de Sporting Lisabona, cre va juca cu Athletic în penultimul act al Ligii Europei. Portughezii au remizat cu Metalist Kharkov 1-1, după ce pe teren propriu s-au impus cu 2-1. Lusitanii au tremurat serios în Ucraina, la scorul de 1-1 Cleiton ratând o lovitură de la 11 metri.

Cea cealaltă semifinală va fi 100 % iberică. Valencia va da piept cu Altetico Madrid. Liliecii au întors soarta calificării zdrobind pe AZ Alkmaar cu 4-0, după ce în tur au cedat cu 1-2, iar Atletico s-a calificat fără emoţii după un dublu 2-1 cu Hannover. Spania are din nou trei echipe în semifinalele Ligii Europa dupa sezonul 2006/2007 când Sevilla, Osasuna si Espanyol Barcelona se calificau în penultimul act.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑