Anglia şi Franţa au plictisit la EURO



Franţa şi Anglia au remizat 1-1 în cel mai slab de la EURO.

Vechile rivale au preferat un punct, în loc de niciunul. Franţa a început mai bine partida domânat începutul de meci, însă pe contre englezii au fost periculoşi. Young i-a pasat excelent lui Milner care a ratat o ocazie imensă de a deschide scorul. Totuşi englezii au preluat conducerea pe tabela de marcaj în minutul 30.

Gerrard a centrat din lovitură liberă, Joleon Lescott a sărit cel mai sus, şi a plasat mingea în poarta lui Lloris. Răspunsul francezilor s-a lăsat aşteptat doar 9 minute. Samir Nasri l-a învins pe colegul său de la Manchester City Joe Hart cu un şut dinafara careului. Până la final Benzema putea aduce victoria cocoşilor galici, însă de data asta Hart a fost imbatabil. S-a încheiat 1-1 remiză de care a profitat Ucraina, care a prelua şefia grupei D.

Elevii antrenaţi de Oleg Blokhin au trecut de Suedia cu 2-1 deşi au fost conduşi cu 0-1. Toate cele trei goluri au fost marcate în partea secundă. Mai întâi starul lui AC Milan a perforat poarta lui Pyatov în minutul 52, după care la rampă a ieşit Andriy Shevchenko. Peste 3 minute de la golul scandinavilor Şeva a egalat după centrarea lui Yarmolenko. Shevchenko a devenit eroul meciului în minutul 62, după ce a marcat cu o lovitură de cap de lângă Ibrahimovic.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑